Nieuws

Archief

Nieuwe projecten van ESCOLIMBURG 2020

25-09-2014

Steeds vaker nemen lokale overheden ESCOLIMBURG2020 onder de arm voor het verduurzamen van hun bestaande patrimonium. Dit jaar werden onder andere het gemeentehuis van Diepenbeek, sporthal De Bemvoort in Overpelt en drie provinciale scholen - in Lommel, Voeren en Diepenbeek - aangepakt en gerenoveerd.

Lees meer over de uitgevoerde werken en bekijk de foto's via onderstaande links:

Sporthal De Bemvoort Overpelt

Provinciale School Voeren

Provinciale School Diepenbeek

Provinciale School Lommel

Gemeentehuis Diepenbeek

ESCO IS OOK IETS VOOR UW GEMEENTE !

Esco gaat uit van de integrale aanpak en benadert het gebouw vanuit een totaalconcept. We vertrekken vanuit de Total Cost Of Ownership en stellen steeds de meest optimale oplossing voor, rekening houdend met terugverdientijden, beschikbare budgetten en uiteraard de eisen en noden van het bestuur en de mensen op de werkvloer. We zoeken ALTIJD naar de best mogelijke oplossing. 

Esco stelt zijn grote knowhow en ervaring ter beschikking, en heeft een grote capaciteit om alle werken - van finetuning van bestaande verwarmingsinstallaties tot een grondige totaalrenovatie van het gebouw - in eigen huis voor te bereiden. 

Esco biedt kansen aan steden en gemeenten om hun patrimonium nu al op een financieel efficiënte manier klaar te maken voor de toekomst en op die manier NU al geld te verdienen en de gebouwen op te waarderen zodat hun levensduur op een kwalitatieve manier wordt verlengd.

Esco reikt een helpende hand naar vaak overbevraagde stadsdiensten en vult de bestaande expertise van ambtenaren graag aan met up-to-date informatie uit haar omvangrijke netwerk.

Esco is een perfecte manier om uitvoering te geven aan de verplichtingen voortkomende uit de ondertekening van hetCovenant Of Mayors

Esco biedt nieuwe financieringsmogelijkheden en -technieken die passen binnen de nieuwe BBC.

 

INTERESSE? NEEM CONTACT!

SURE2050 helpt gemeentelijk vastgoed

09-10-2019

ESCOLIMBURG realiseert 20 miljoen aan investeringen

03-04-2017

Lokale energie efficiëntie investeringsmodellen

23-01-2017