Zwembad De Kimpel Bilzen


Bespaarde kWh

Wie slim omgaat met energie, bespaart. Deze meter geeft aan welke energiebesparing werd gerealiseerd. Wat betekent dit cijfer? Een gloeilamp van 60 watt die een heel jaar permanent brandt, verbruikt 500 kWh per jaar.


CO2 besparing in kilogram

Weg met de CO2: deze meter geeft aan hoeveel kilogram CO2 er uit de lucht wordt gehaald dankzij de inspanningen en investeringen van de deelnemende gemeenten en hun projecten die u op deze site vindt. Wat betekent dit cijfer? Een gloeilamp van 60 watt die gedurende een heel jaar brandt zorgt voor een CO2-uitstoot van ongeveer 100 kg CO2 per jaar.


Opgewekte energie (kWh)

Gebouwen worden in de toekomst energieneutraal. Nu al investeren is jaren langer winst maken. Het aantal kWh worden opgewekt door de photovoltaïsche installaties op de diverse daken van gemeentelijke gebouwen.

1296000
kWH
302000
Kg
93742
kWH

Zwembad De Kimpel Bilzen

30-11--1

Zwembad De Kimpel in Bilzen kreeg nieuwe ketels en ventilatiesysteem plus zonnepanelen voor de productie van hernieuwbare energie.

Swimming pool The Kimpel in Bilzen got new boilers and ventilation system plus solar panels for the production of renewable energy.